Fantastifulde børn 6-10 til podcast, hele landet

Drenge og piger 6 - 10 år, Hele landet

ANSØG GRATIS
Lydstudio

Ny podcast leder efter lydoptagelser, hvor forældre optager deres barn, mens de fortæller en historie, de selv har fundet på. Den vil herefter blive vækket til live i en podcast målrettet børn.

Historien kan være lige så skør og fantasifuld, som man ønsker. Der er intet facit eller krav om, at historien skal være sammenhængende. Forældre må dog gerne stille hjælpespørgsmål undervejs, men undgå at påvirke historien ved at digte med.

Eksempler på hjælpespørgsmål:

- Hvad er dit navn og alder?

- Hvem handler historien om?

- Hvad sker der så?

- Hvem er skurken?

- Hvordan ender historien?

Hvad skal du gøre? Optag dit barn med diktafonen på din mobiltelefon, mens de fortæller en historie. Barnet må gerne starte med at sige sit fornavn og alder. Sørg for en god lydkvalitet ved at optage i et støjfrit rum uden forstyrrelser. Telefonen skal gerne ligge stille under hele optagelsen - og det skal barnet helst også, hvis muligt. Lad dit barn tale frit og undgå selv at tale imens de fortæller. Optagelsen må gerne være 3-5 minutter.

Det er et frivilligt og ulønnet projekt. Til gengæld får du et unikt lydminde af dit barns stemme og livlige fantasi, hvis I bliver udvalgt. Optagelserne bruges i en podcast og kan potentielt blive lagt på YouTube senere, ligesom gode historier gemmes til senere brug.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret