Børn 11-14 til Børns Vilkår webdok

Drenge og piger 10 - 14 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET
Maske

Til en ny visuel fortælling/webdok til Børns Vilkår søges der lige nu skuespillere i alderen 11-14 år til optagelser på en skole i København i uge 27 eller 28.

Skriv derfor gerne i din ansøgning, om du har mulighed for at medvirke i uge 27 eller 28 - og gerne hvilke dage, du kan i ugerne også :)

Til august udkommer Børns Vilkår med en ny rapport om børn og unges skoleliv, som vi ønsker at formidle til et bredt publikum gennem en visuel webdok. Rapportens konklusioner er baseret på interviews med 150 børn fra 4. og 7. klasse - og en af hovedkonklusionerne i rapporten er, at mange børn oplever, at de ikke kan være dem, de er, uden at blive drillet eller mobbet. Derhjemme kan man være sig selv - i skolen skal man være som de andre.

Til webdokken har Børn Vilkår valgt temaet: "Børn bærer masker i skolen", da mange børn har en følelse af, at tage en maske på/være en anden i skolen.

Til optagelserne skal de valgte skuespillere derfor indgå i forskellige scener på en skole med masker på. Maskerne har vi lånt fra Det Kongelige Teater.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret