Skuespiltræning og Karrierevejledning

Mænd og kvinder 20 - 80 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Her har du chancen for at komme på et forløb, med SKUESPILLER COACH Michelle Bercon Jensen, hvor vi udelukkende fokuserer på dine behov og drømme. Du kan være ny skuespiller, ny til branchen, professionel skuespiller eller startet i en sen alder og nu klar til at tage din skuespillerkarriere alvorligt og indtage det næste niveau.

SKUESPILTRÆNING, hvor du bl.a. vil blive introduceret tiI Michael Chekhovs skuespilteknik og får indsigt i hvordan du kan arbejde mere i dybden med dit talent som skuespiller både på film og på scenen.

KARRIEREVEJLEDNING, hvor vi arbejder konstruktivt med at indfri dine ønsker for din vej som skuespiller og sætter gang i de aktiviteter, der skal til. Du vil have mig som sparringspartner hele vejen.

Bliv superskarp til at gå til CASTING og AUDITION. Vi afmystificerer hele processen, så du føler dig klædt på til at præstere dit bedste til næste casting og du får hjælp til at forberede scener, så de sidder lige skabet.

Rolle som FILMSKUESPILLER. Det kan være en udfordring at arbejde med TV og film, da der sjældent er prøveperioder og man på kort tid skal finde frem til et resultat på egen hånd. Vi ser dine scener igennem og finder sammen frem til din karakters udvikling.

Forløbet foregår i København eller online. Særpris 2600kr. for 5 timers undervisning og vejledning.
Tilmelding inden 1. september. Der er begrænsede pladser.
Skriv kort om dig selv, dine mål for forløbet, når du ansøger.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID