LØN: 1500 - 3500 KR.: Statister til reklamefilm for rejsebureau, Jylland

Alle køn 18 - 50 år, Jylland

LØN UDLØBET
Cartoon clapboard på rød baggrund

I reklamen følger vi en gymnasielærer, der sammen med sin gymnasieklasse er på grupperejse - men tingene går ikke efter planen.

Optagelserne finder sted den 22. august på en togperron i Lemvig, Nordvestjylland.

Vi søger at få følgende roller besat:

Underviseren (1 x skuespiller/statist+):

Vi leder efter en midaldrende mand/kvinde, som kan spille rollen som erfaren underviser. Karakteren har været på adskillige studierejser og er pinligt bevidst om, hvor besværligt det er at skulle motivere, inspirere og ikke mindst holde styr på en gruppe delvist uoplagte gymnasieelever. Rollen har i udgangspunktet én replik. Optagelserne med underviseren finder sted fra kl. 08:00-13:00. Lønnen er 3.500 kroner, hvilket også dækker 3 års brugsrettigheder. Vi dækker transport, og der vil være forplejning under optagelserne. Du modtager kontrakt ved endelig aftale.

De sløve teenagere (2 x statister):

Vi søger to unge mænd i alderen 18-20 år - eller som af udseende vil kunne gå for at være i den alder. Der er ingen replikker, men man skal kunne udtrykke sig tydeligt med ansigtsudtryk og fremstå særdeles træt og uoplagt. Vi snakker ungdomssløvsind i yderste potens. Optagelserne med de "sløve teenagere" finder sted fra kl. 13:00-17:00. Lønnen er 1.500 kroner, hvilket også dækker 3 års brugsrettigheder. Der vil være forplejning under optagelserne, og vi dækker transport. Du modtager kontrakt ved endelig aftale.

Se nogle af vores seneste produktioner her: https://superego.nu/productions/

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret