LØN: 9000 kr. Mandlig 50+ år skuespiller til 3 korte film uden tale + stillbilleder, Roskilde

Mænd 50 - 100 år, Sjælland

LØN UDLØBET

Lyreco søger en mand der skal spille en rolle som værende vores karakter som vi internt kalder "Paul". Vi har ikke en fast dato endnu - men vi regner med det bliver i slutningen af august og muligvis på nogle lidt skæve tider - da en af filmene skal filmes om aftenen. Der skal ikke tales i filmene tidspunkt, da vi har en voice-over, der skal fungere som Pauls indre stemme.

Hvor: Roskilde

Hvornår: slut august (mere præcist kommer senere)

Løn: Ja - 3000 kr pr. film + tilhørende stillbilleder

Hvad: Materiale til 3 film + stillbilleder

Rettigheder: Rettigheder: 3 år (DK): Online, SoMe, DOOH/OOH, Retail og Print.

Du skal selv dække transport, der vil være forplejning under optagelserne og du modtager kontrakt ved endelig aftale.

Rollen

Paul er ansvarsfuld medarbejder i en mellemstor dansk virksomhed og synes det her med den grønne omstilling er lidt (læs: meget) uoverskuelig. Han er frisk, men har også været i rollen i mange år og har arbejdet i den samme virksomhed i mange år. Tiden står ikke stille - men den er måske fløjet lige hurtigt nok forbi. Det er nu gået op for ham, at han er kommet bagud. Ikke i det traditionelle regnskab, som faktisk har det helt fint trods alt - nej, mere i forhold til klimaregnskabet og de forventninger der dermed møder ham. Derfor skal der omstilles - også selvom det kan være lidt svært at stå ansigt til ansigt med denne lidt overskuelige 'omstilling'.

Tænker du at det kunne være dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

Allerhelst vil vi gerne modtage en video af dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du laver og så vil vi meget gerne se de udtryk der falder dig ind hvis du skal virke uforstående, eller som en der finder noget uoverskueligt, svært og sidst men ikke mindst, hvad det vil sige at være opgivende.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret