Featured statister til kortfilm, København

Alle køn 18 - 60 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Bacon production producerer en kortfilm, og søger i den anledning featured extras. 

Kortfilmen er et satirisk kammerspils-drama om modebranchen. 

Rollen vil være som crew på et stort fashion-shoot.

Der søges alle køn, alle aldre. Særligt folk med erfaring med skuespil eller foto-shoots.

Alle funktioner er ulønnet, der er derfor ikke løn. 

Optagelser d. 14 og 15 september 2024 (weekend)

Synopsis

En creative director, som er ansvarlig for et mode foto-shoot, bliver sat under pres, da flere fra crewet er skeptiske over for optagelsens indhold og tema, og opfatter det som potentielt racistisk.

Marcel (40) er en ekstravagant mand med en fancy jobtitel, der mister ansigt og integritet i kampen for at tilfredsstille alle, uden at tilfredsstille nogle. I sin kamp hertil underprioriterer han kollegaer og bebyrder dem med ekstra arbejde, for at tilfredsstille kunden. En kunde der som udgangspunkt hverken værdsætter Marcel eller reelt går op i produktionen, men i højere grad udnytter sin magt. Dette sætter Marcel mellem 2 stole, hvilket resulterer i et hektisk arbejdsklima, hvor der bliver taget forkerte beslutninger på forkerte tidspunkter. Men spørgsmålet er reelt: Burde Marcel have handlet anderledes, eller agerer han i en verden hvor det kun er muligt at fejle, hvis man skal tilfredsstille alle?

’Spring Summer’ er et satirisk portræt om modebranchen, som omhandler vores uendelige frygt for at fejle, samtidig med vores evige lyst til at lykkes. En balance, der kan være svær at få til at gå op i en større helhed.

Vil du være med? Så send din ansøgning med billeder af dig selv og et nogle ord om din erfaring med skuespil.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma