Audition All Shook Up, Nordfyn

Alle køn 13 - 28 år, Fyn

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du mellem 13 og 28 år, og savner du et teaterfællesskab af andre unge som elsker sang, dans og skuespil? Så kom til audition på Norfynsspillenes Ungdomsscene!

All Shook Up handler om den omrejsende og guitarspillende motorcykelfyr, Chad, der bliver løsladt fra en uges ophold i et fængsel for at have bedåret kvinder og sat byen på den anden ende. I en nærliggende lille by, går den lokale mekaniker-pige, Natalie, og drømmer om kærlighed og eventyr. Hun overser fuldstændig, at hendes bedste ven, Dennis, er hemmeligt forelsket i hende. Chad spørger til underholdningen i byen - og får at vide, at ALT er forbudt. Borgmesteren har nemlig opstillet et fast regelsæt: Ingen høj musik og ingen anstødende opførsel! Men det vil Chad selvfølgelig vende om på.

Audition foregår d. 22. september 2024.

Til audition skal du spille en enkelt monolog man lærer på dagen, synge et stykke af én af disse 3 sange: One Night With You, Roustabout eller Can’t Help Falling In Love, samt lære en lille dansesekvens, som man skal vise i mindre grupper.

Du får sangen tilsendt på mail, så du kan øve dig hjemmefra. Du får også tilsendt et mødetidspunkt på mail. Du skal forvente at sætte 1 time af til hele auditionen.

Læs mere og tilmeld dig auditionen her: Nordfynsspillene

Ses vi?

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID