Statister til kortfilm om fashion-industrien

Alle køn 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Statister søges til kortfilm om fashion industrien. 

Vi søger fashionable karakterer, som vil agere statsiter, som arbejder på foto-shootet. 

Optagelser. 

Sted: Fotostudie i København.

Dato: Lørdag d. 14 september

Tid: kl. 13:30 - 16:30. 

Honorar: Alle på set er ulønnet. 

Synopsis:

En creative director, som er ansvarlig for et mode foto-shoot, bliver sat under pres, da flere fra crewet er skeptiske over for optagelsens indhold og tema, og opfatter det som potentielt racistisk.

Marcel (40) er en ekstravagant mand med en fancy jobtitel, der mister ansigt og integritet i kampen for at tilfredsstille alle, uden at tilfredsstille nogle. I sin kamp hertil underprioriterer han kollegaer og bebyrder dem med ekstra arbejde, for at tilfredsstille kunden. En kunde der som udgangspunkt hverken værdsætter Marcel eller reelt går op i produktionen, men i højere grad udnytter sin magt. Dette sætter Marcel mellem 2 stole, hvilket resulterer i et hektisk arbejdsklima, hvor der bliver taget forkerte beslutninger på forkerte tidspunkter. Men spørgsmålet er reelt: Burde Marcel have handlet anderledes, eller agerer han i en verden hvor det kun er muligt at fejle, hvis man skal tilfredsstille alle?

’Spring Summer’ er et satirisk portræt om modebranchen, som omhandler vores uendelige frygt for at fejle, samtidig med vores evige lyst til at lykkes. En balance, der kan være svær at få til at gå op i en større helhed.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID